Wednesday, September 17, 2008

TAKDE SAKIT DALAM PADANG



Semalam aku berbuka dengan Mat Khairi. Kami berkawan dari Form 1, and that was back in 1985. We're part of a group of boys who left home at 13 to experience what is known to the civilised world to be 'hostel life.'

Now I'm not gonna write about how it was at our school and such (there'll be other times for that), tapi rather about a tradition that is now being handed to our batch of 85-89 to continue.

Every year, the Old Boys' Association organises a back-to-school weekend. To reminisce and shit. Jumpa member2 lama, kutuk-mengutuk, buat perangai beruk dengan kawan-kawan macam masa sekolah dulu.

Hisap rokok secara legal depan cikgu2 yang satu masa dahulu pernah tangkap kami merokok kat toilet atau atas ceiling.
Also, to play rugby with current students and beat the shit out of them. Smack them fags with the old humble stick. You know, the usual fun stuff.

Anyways, it so happen 2009 is the year my batch will have to organise the Old Boys' Weekend.


Lepas berbuka Mat & aku join other batch friends untuk satu meeting kat 'kedai yang depannya ada patung gajah' (kata Peja).

So the meeting went well. Our headboy, Lan Tog, seperti biasa chaired the whole thing. Seronok jumpa the boys sesekali macam ni. Ada Stone, Rimie, Sushi, Lembu, Kambing, Pandit, Acai, Colobq, Badli (datang lambat) and in total, dalam 20 plus of us last night. There were some bright ideas, and jokes pored all night.

The meeting went well, the programmes are locked, almost every one dah diassignkan keje and will meet up again lepas raya dengan all the progress to report.

Aku suka bila kenang-kenang that this is the only time all of us will be working together on a project sejak organise Party Form Five right before SPM. And this will be the only time we'll all be working together in this lifetime nampaknya.

So fellow Balboahs, this is our time. Let's do this for ourselves. Yeah!!

Macam motto batch kita, "Takde sakit dalam padang!"

********
Seperti biasa, ni tengah semangat, so tulih pun cantik. In actual, kena tengok la what transpired from all this - jadi best ke OBW 09 or sucks macam sial.

When the time comes, we'll see if the Balboahs will raise to the occasion. Or we'll just be macam the old farts in the Association proper yang cakap je banyak tapi apa pun tarak.


5 comments:

damngoodname said...

Dude,
"Takde Sakit Dalam Padang" ke atau "Koyak Kangkang" kita punya motto??


kemon stah!!!

Anonymous said...

Bob, aku rasa kita perlu cari apa perkataan STAR dalam bahasa urdu sebagai motto.

Apa-apa task yang memerlukan seseorang yang tidak boleh diharap, assign kat aku.

I am the best at letting others down

blog aku sarawakhabar.blogspot.com aku punya www.sarawakhabar.com memanjang kena hack, malas aku nak maintain!

Dayak

The Great One said...

Syabas,

A damn good job a making the 1st move.

I'll be cheering from a far.

Bob Danial said...

Thanks bro!

Now sapa lak the great one ni?

Mana leh cheer je, time2 macam ni, pakai towel je pun kena kejar bola sama-sama.

jerantut4life said...

damn gambar gua tarak mana bole...apsal tangan stone tak nampak...