Wednesday, November 26, 2008

Aku selalu mengadu kat Nen pasal palatnya kerja aku sekarang.

Tadi over the phone Sicomel-comel Nen suruh aku start cari keje mengajar semula.

I see her point.

Dia kesian kat aku kerja macam ni.

Maki hamun, kena marah sebab salah orang memang makanan aku sekarang ni.

Dan aku amat penat. Penat dan muak dengan cara aku diperlakukan.

Masa-masa ni, her suggestion really sounds like a good plan.

Entahlah, Mak!

2 comments:

tembakau said...

takde apa yg ada kat aku yg boleh bagi ko rasa rilek sikt, dari apa yg terbeban kat ko. tapi, mcmana pun seorang member beritau aku betapa bangganya dia utk tngok nama ko dalam end kredit cerita tu.
apapun lu dah kat sana, beb-
aku bangga juga.
cheer up-langit tak semesti mendung, roda akan berpusing.
harapan masih ada.

Bob Danial said...

aku betul appreciate n terharu dgn komen ko bro.

betul cakap ko, macam dalam The Crow kan ada kata, "it won't rain all the time."

Jangan last-last mati macam the Crow dah la. hahahaha.

Aku ok. Thanks to your comment.