Thursday, November 13, 2008

Cover Album Mantap

Rock music. The music, the attitude, the life. Dan album covers yang cool.

Aku memang rocker. Dari dulu masa muda rambut aku panjang, sampailah sekarang dah gonjeng.

Dan ini adalah antara design cover album band rock yang bagi aku memang best:













3 comments:

tembakau said...

zaman2 mula melukis, covr album adalahsubjek mantap utk direfer. yg aku ingat, aku pernah lukis awek Ultimate sin-ozzy osbourne tu. dan cover live afterdeath. dan cover somewhere intime.
kaset rock pertama aku beli, of course somewhere in time...hehehehe-menung tiga hari sbb sdap sangat!!!

Bob Danial said...

dan aku lak, yang tak berapa pandai melukis, buat design rising sun loudness tu pada kasut sekolah jenama 'warrior' aku supaya nampak rock.

sekarang ni aku ada nampak baju loudness tu keluar balik, tapi nak beli, semua mcm saiz untuk kanak-kanak.

atau pun aku yang sekarang ni sebenarnya bersaiz badak!!!

Farreazt said...

aku maseh (hor hor hor) ingat 1st kaset rock rock aku beli adalah twisted sisters' stay hungry, sapa boleh lupa dee snider nyanyi 'the price' & 'we're not gonna take it'...gerek beb! and aku punya all-time favourite album cover is black sabbath's live evil